Baseball5 events in host city’s tijdens de Nationale Sportweek

Van 18 tot en met 27 september openen honderden sportbonden, clubs, scholen, sportfederaties en gemeenten hun deuren tijdens de Nationale Sportweek! Ook op honkbal en softbalgebied is er een hoop actie! Emmen, Nieuwegein en Eindhoven zijn host city’s van de Nationale Sportweek en in die eerste twee steden staan er gave Baseball5 toernooien op de agenda.

23 september in Nieuwegein
Op woensdag 23 september zijn er de hele dag Baseball5 Clinics bij Nieuwegein Diamonds! Van 10.00 tot 16.00 uur begeleiden Isa Los en Onaïsha Franka kids tijdens hun kennismaking met Baseball5. Tijdens de clinics maken kids kennis met Baseball5, de hippe en pijlsnelle sport zonder knuppels en handschoenen. De speciale zachte, rubberen bal is genoeg voor deze sport. #Allyouneedisaball! De ervaren internationals starten met interactieve spel- en oefenvormen als warming-up. Daarna schakelen ze over naar het allerleukste deel: wedstrijden spelen! Nieuwegein Diamonds is te vinden op sportpark Galecopperzoom.

Zaterdag 26 september
Op zaterdag 26 september wordt er Baseball5 gespeeld tijdens de Glow in the dark games, ook in Nieuwegein. De #BeActivenight staat in het teken van bewegen in het donker tussen 19.00 en 22.00 uur.  Bij Sport- en Evenementencomplex Merwestein is er voor iedereen wat te doen. Het BeActive Discozwemmen voor kinderen, Glow in the dark Games voor jongeren en het BeActive Fitnessuur voor volwassenen. Trek je meest gekleurde sportoutfit aan en we maken er met elkaar een feestje van! Meld je aan!

Zondag 27 september in Emmen
Ook in Emmen wordt er Baseball5 gespeeld tijdens de Nationale Sportweek en wel op zondag 27 september. Er is dan een Baseball5 toernooi in deze andere host city van de Nederlandse Sportweek. Melvin Brandjes, Arjan Koreman, Fernando Acevedo en Naomi Vosselbeld kwamen allemaal uit namens Team Kingdom of the Netherlands op het EK Baseball5 en leren kids van 13.00 tot 16.00 uur alles over Baseball5 op het Raadhuisplein Emmen, voor de ingang van Wildlands. Kom ook!