Baseball 5 CityTour als onderdeel van de sport- en beweegmarkt in Nieuwegein

Nieuwegein is één van de host cities van de Nationale Sportweek 2021. Rondom winkelcentrum CityPlaza waren er afgelopen zaterdag 18 september tal van sportactiviteiten en stands om het winkelend publiek kennis te laten maken met de verschillende sporten. Zo streek ook de Baseball5 CityTour neer op het grasveld net buiten het winkelcentrum, om het passerende en ingeschreven publiek te introduceren met de urban variant van baseball!

Tussen 13.00 uur en 16.00 uur was er volop bedrijvigheid op het veld, mede door de grote inzet van lokale Honkbal- en Softbalvereniging Nieuwegein Diamonds. Samen met leden van de vereniging én spelers van het nationaal team kregen oud en jong de kans om kennis te maken met Baseball5.

De hele middag werden er wedstrijdjes gespeeld en kon je door middel van een snelheidsmeter testen hoe hard je kunt pitchen. Jong, oud of daartussen, iedereen toonde volle inzet tijdens de pick-up wedstrijdjes Baseball5, waardoor er een leuke mix binnen de teams aanwezig was.

Wil je zelf ook eens meedoen met Baseball5 op verrassende locaties in stadscentra in Nederland? Houd dan deze website en de social mediakanalen van @baseball5nl in de gaten voor de volgende tour-stops!

HET LAATSTE NIEUWS IN JE INBOX?
MELD JE AAN VOOR ONZE MAILINGLIJST EN ONTVANG BIJ DE VOLGENDE CITYTOUR
EEN GRATIS BASEBALL5 BAL.