BASEBALL 5 CITYTOUR SLUIT NATIONALE SPORTWEEK AF IN ALPHEN AAN DEN RIJN

Op een zonnige woensdagochtend 22 september was de Baseball5 CityTour neergestreken in Alphen aan den Rijn, ook weer tijdens de Nationale Sportweek. Het Europapark was ditmaal de locatie waar de gehele Baseball5 setting werd opgebouwd, inclusief slagkooi en snelheidsmeter van Extra Innings om te testen hoe hard jij een baseball kan gooien.

 

Tussen 09.00 uur en 12.00 uur was basisschool De Meridiaan te gast met verschillende klassen. Door grote inzet van een aantal buurtsportcoaches kregen de scholieren in circuitvorm de kans om hun Baseball5-talent te laten zien. Er werd fanatiek gespeeld, wat resulteerde in spannende wedstrijdjes. Zowel bij het de wedstrijdjes als bij het losse gooien en rennen lagen de scholieren dicht bij elkaar. Een mooie ochtend waar na vele kinderen nu weten hoe leuk het spelletje Baseball5 is.

 

Wil je zelf ook eens meedoen met Baseball5 op verrassende locaties in stadscentra in Nederland? Houd dan de website playbaseball5.nl en de social media-kanalen van baseball5nl in de gaten voor de volgende tourstops.

HET LAATSTE NIEUWS IN JE INBOX?
MELD JE AAN VOOR ONZE MAILINGLIJST EN ONTVANG BIJ DE VOLGENDE CITYTOUR
EEN GRATIS BASEBALL5 BAL.