Baseball5 beleeft geslaagde dag bij “Urban bij de Blauwe Golven”

Zondag 17 oktober stopte de Baseball5 CityTour in Arnhem, bij het toffe event “Urban bij de Blauwe Golven”. Op het golvende parkeerdek, waar ook andere urban sporten als 3×3 basketbal, hiphop-dance, graffiti en Urban Downhill MTB demonstraties gaven, kreeg de lokale jeugd de kans om Baseball5 te proberen – en daar werd gretig gebruik van gemaakt, zelfs het spelen op een glooiende ondergrond ging perfect!

 

Tussen 12:00 en 17:00 uur waren het demoteam van Baseball5 Nederland en leden van de lokale vereniging Arnhem Rhinos aanwezig om kinderen die het event bezochten mee te nemen in de wereld van onze sport en hen te inspireren de sport op te pakken. Er liep weer een heleboel talent rond en er werd door iedereen, (zeer) jong tot oud, heel fanatiek meegedaan met de pick-up wedstrijdjes die gespeeld werden.

Buiten het getekende Baseball5-veld, waar gedurende de dag wedstrijdjes gespeeld werden, was ook Extra Innings weer van de partij, met hun lasergun (waarmee de werpsnelheid kon worden gemeten) en de precisie-tent, waardoor er weer genoeg gezonde competitie was tussen alle langslopende bezoekers van het urban festival.

Wil je meer weten over deze stop en alles rondom Baseball5? Volg dan onze social media: Facebook & Instagram!

HET LAATSTE NIEUWS IN JE INBOX?
MELD JE AAN VOOR ONZE MAILINGLIJST EN ONTVANG BIJ DE VOLGENDE CITYTOUR
EEN GRATIS BASEBALL5 BAL.