Baseball5 bij de Blauwe Golven in Arnhem

Na vorig jaar al ons debuut gemaakt te hebben op “Urban bij de Blauwe Golven” in Arnhem, was het afgelopen zondag alweer tijd voor de tweede stop van onze CityTour bij dit unieke urban event!

Om 12 uur ’s middags begon zaterdag 23 juli de 2022-editie van Urban bij de Blauwe Golven en de stad was er klaar voor. Al snel werd het druk in Arnhem, met legio aan lokale skaters, BMX’ers en andere urban-sports-beoefenaars. Honderden bezoekers zijn gestopt bij het speelveld van Baseball5 om te kijken of zelf een potje mee te spelen en zij die zich daarvoor aanmeldden, maakten kans op een compleet Black Bananas-kledingpakket. Dat lieten de deelnemers zich geen twee keer zeggen en de actie trok dan ook genoeg bekijks.

De lokale honkbal-/softbalvereniging Arnhem Rhinos was aanwezig met haar leden om de sport te demonstreren en mensen mee te nemen in hun eerste ervaring met Baseball5, ondersteund door een driekoppig demoteam van de Nederlandse nationale Baseball5-ploeg.

Middels deze evenementen deze vergaart Baseball5 door het hele land steeds meer bekendheid en wij zien het enthousiasme ook groeien. Geweldig! Check de website en social media regelmatig voor meer informatie over de volgende stops!