Baseball5 tijdens “Urban bij de Blauwe Golven” in Arnhem

Op zondag 24 juli wordt “Urban bij de Blauwe Golven” in Arnhem georganiseerd. Tijdens dit evenement kun je kennismaken met verschillende Urban Sports, waaronder ook Baseball5. Tussen 12.00 en 17.00 uur kun je op de Blauwe Golven kennismaken met deze flitsende urban variant van honkbal en softbal. Met toffe activiteiten, een uniek veld, een live DJ en een enthousiast demoteam, leer jij in een handomdraai deze nieuwe sport, die altijd en overal te spelen is!

Tijdens de clinics van de lokale vereniging Arnhem Rhinos maken deelnemers kennis met Baseball5, de hippe en pijlsnelle urban sport zonder knuppels of handschoenen. Je speelt alleen met een speciale zachte, rubberen bal! Gedurende de middag kan je kennis maken in vorm van clinics en wedstrijdjes.

Doe GRATIS mee en ontvang een aandenken
Doe jij deze middag gezellig mee met je vrienden? Krijg uitleg en tips van de beste Baseball5 spelers van Nederland. Meld je vooraf aan (hier) of kom gewoon langs. Na het aanmelden ontvang jij een gratis Baseball5-bal, zodat je ook thuis met je vrienden een wedstrijdje kan spelen.

Kwalificeer je voor het OPEN NK BASEBALL5!
Nieuw dit jaar zijn de kwalificaties voor het OPEN NK BASEBALL5. Tijdens elke CityTour stop kan jij, samen met je team, je kwalificeren voor het OPEN NK. Dit NK wordt aan het eind van dit jaar georganiseerd!  Wil jij met minimaal 5 en maximaal 8 spelers meedoen? Meld je dan aan via deze link!