CityTour 2022 gestart in Emmen

Op zaterdag 14 mei was de Baseball5 City Tour op het marktplein in Emmen. Midden in het centrum van Emmen kreeg jong en oud de kans om onder begeleiding van de lokale honkbalvereniging Bedrocks en twee jongens uit het Nederlands nationaal team, Baseball5 te proberen. De eerste stop van het jaar was een groot succes. Voorbijgangers stroomde continu in en deden mee met een wedstrijdje!

Tussen 13:00 uur en 16:00 uur was het Marktplein van Emmen omgetoverd tot een Baseball5-court. Na een korte uitleg konden mensen uit Emmen en omgeving in het zonnetje met gezellige muziek deelnemen aan onze sport. Na deelname kregen alle spelers een balletje mee. Zo kunnen ze de sport op een grasveld, op het schoolplein of op straat nog een keer proberen met vrienden.

Naast de wedstrijdjes kon je onder leiding van leden van de Bedrocks vereniging ook nog eens zelf proberen hoe het is om met een honkbalknuppel te slaan. Verder leerde je hoe je als werper goed in de slagzone kan gooien.

Wil jij onze volgende Baseball5 City Tour stop bezoeken? Kom dan gezellig naar onze volgende stop in Arnhem! Deze stop wordt gehouden op 24 juli tijdens het Urban Event: “Blue Waves”. Wie weet tot dan, in Arnhem!