Coming soon: Baseball5 CityTour 2021!

Baseball5 is in de afgelopen jaren binnen de honkbal en softbalwereld uitgegroeid tot een bekende en leuke aanvullende spelvorm. Nu is het tijd om het grote publiek te veroveren en dat gaan wij doen met de Baseball5 CityTour!

Als de urban variant van honkbal en softbal wordt Baseball5 in een ideaalplaatje natuurlijk over een aantal jaar in elke stad in Nederland gespeeld. Samen met sportmarketingbureau Touché Marketing organiseert de KNBSB daarom deze zomer Baseball5 CityTour, waarin wij het grote publiek in de Nederlandse steden een hele gave Baseball5 introductie geven. Op prominente plekken in steden als Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Amersfoort en Arnhem staan mooie Baseball5 activiteiten gepland. En daar gaan we natuurlijk nog veel meer steden aan toevoegen!

Meer informaties over de locaties, de data en de activiteiten, delen we zodra de vergunningen binnen zijn. Uiteraard houden we rekening met de geldende coronamaatregelen.

Ben je ook geïnteresseerd en vind je dat de Baseball5 CityTour ook naar jouw stad moet komen deze zomer? Neem contact op met Corinne van de Griendt.