De Baseball5 CityTour start deze zomer

De Baseball5 CityTour komt naar je toe! Deze zomer en in september en oktober laten we een aantal steden op een gave manier kennismaken met Baseball5 met toffe activiteiten!

De tour richt zich op het promoten van Baseball5 op verrassende locaties in binnensteden van Nederland. De doelgroep, jongeren tot 18 jaar, maakt op unieke locaties en momenten kennis met Baseball5. Ze worden getriggerd om deze sport te gaan spelen met vrienden. We zijn sowieso in Amersfoort, Den Haag, Nieuwegein, Alphen aan de Rijn, Deventer en Arnhem. 

Hiermee starten we het ideale traject, waarmee de KNBSB op lange termijn een sterk fundament legt: kennismaken met de sport, bieden van kader via verenigingen en het organiseren van NK’s en andere gave events.

Door de sport te promoten op unieke locaties, waar veel mensen in aanraking komen met het spel, moet een event dienen als vliegwiel voor de lokale vereniging om zichzelf te promoten en leden te werven. De KNBSB doet dit graag samen met jouw vereniging!

Samen werken we aan het vergroten van de zichtbaarheid van de sport, de promotie van de vereniging in de stad en het werven van nieuwe leden. Met toffe activiteiten, een gaaf veld, lekkere muziek en een enthousiast demoteam, maken we er een superdag van!

Bekijk onze speciale Baseball5 CityTour pagina.  
Daar vind je ook spoedig de laatste details en de inschrijfmogelijkheden.

Wil je dat de Baseball5 CityTour ook naar jouw vereniging en stad toekomt?
Neem dan contact met de KNBSB op via breedtesport@knbsb.nl.