Enthousiaste kids bij Baseball5 clinic in Sittard

Kids in Sittard genoten donderdag 20 augustus van de gave Baseball5 Clinic  die gehouden werd in de reeks Team KingdomNL on Tour!

Naut Kragt en Scott Prins bezorgden de deelnemers een super gave middag, die georganiseerd werd in samenwerking met HSC De Sittard Condors en de gemeente Gemeente Sittard-Geleen.  De middag vond plaats tijdens het Prof Open Air evenement van de #Champfor1day week.

De jongens startten met interactieve spel- en oefenvormen als warming-up. Daarna schakelden ze over naar het allerleukste deel: wedstrijdjes spelen! Bedankt iedereen voor de organisatie en de enthousiaste deelname, het was een leuke ochtend! Meer foto’s bekijk je hier, op de Facebookpagina van Baseball5.


Over Team Kingdom on Tour
Het project Team Kingdom on Tour is een vanuit De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) gecoördineerd initiatief om actieve topsporters in te zetten voor ledenwervingsactiviteiten, waar gemeentes, verenigingen, scholen en onze internationals bij betrokken zijn. Het doel is om enthousiaste kinderen naar aanleiding van de clinic de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met onze sporten. Bij verregaande interesse in de sport regelt de lokale vereniging dat de kinderen worden opgevangen en goede begeleiding krijgt.