Geslaagde Baseball5 clinic in Eindhoven

Naut en Finn Kragt gaven woensdagmiddag 18 augustus een gave Baseball5 clinic in Eindhoven! Deze clinic in het kader van de Team Kingdom on Tour reeks vond plaats in het Bonefatiuspark en werd georganiseerd in samenwerking met de gemeente Eindhoven en PSV Honkbal.

De ervaren internationals startten met interactieve spel- en oefenvormen als warming-up. Daarna schakelden ze over naar het allerleukste deel: wedstrijdjes spelen! De clinic maakte onderdeel uit van de Stratumse Sportweek, die georganiseerd werd door Dynamo Jeugdwerk. Hierin maken de kinderen uit Stratum met een leeftijd van 8 t/m 14 jaar kennis met allerlei verschillende sporten.

Over Team Kingdom on Tour
Het project Team Kingdom on Tour is een vanuit De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) gecoördineerd initiatief om actieve topsporters in te zetten voor ledenwervingsactiviteiten, waar gemeentes, verenigingen, scholen en onze internationals bij betrokken zijn. Het doel is om enthousiaste kinderen naar aanleiding van de clinic de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met onze sporten. Bij verregaande interesse in de sport regelt de lokale vereniging dat de kinderen worden opgevangen en goede begeleiding krijgt.