Open NK Baseball 5 uitgesteld

Het NK Baseball5 van 2021 op zaterdag 13 februari gaat op die datum niet door. De lockdown en de bijbehorende coronamaatregelen zijn verlengd tot ten minste 9 februari. De KNBSB ziet dan ook geen mogelijkheid om de oorspronkelijke datum aan te houden voor het NK Baseball5 2021. Alle ingeschreven teams (al bijna 20!) zijn per mail geïnformeerd.

Uitstel betekent geen afstel! We kijken naar mogelijkheden om later in het jaar alsnog een Open NK Baseball5 2021 te organiseren. We houden je via onze kanalen op de hoogte van de ontwikkelingen. De ingeschreven teams behouden hun plek in het toernooi en inschrijven blijft dus ook mogelijk via onze webshop! Mocht er toch geen nieuwe mogelijkheid komen dit jaar voor een Open NK Baseball5, dan zorgen we dat je het inschrijfgeld terugkrijgt.

LET’s GO PLAY5
We kunnen nu dus helaas geen indoor Baseball5 toernooi organiseren…maar houd de focus op wat WEL kan! En Baseball5 spelen met de jeugd in de buitenlucht kan prima! De KNBSB is een campagne gestart genaamd #LetsGoPlay5. Hiermee willen we iedereen enthousiasmeren om laagdrempelige Baseball5 activiteiten voor de jeugd onder 18 op de club en/of in de wijk te organiseren. Baseball5 is nu dé ideale sport in deze tijden: All you need is a ball! Lees meer en ga letterlijk aan de slag!

Bij een aantal verenigingen zijn ze al begonnen met de organisatie van Baseball5 activiteiten voor de jeugd. Start ook! Trommel de jeugd op en ga met aan de slag met Baseball5!

#LetsgoPlay5
Tip: speel snelle, dynamische wedstrijdjes zodat je geen kouvat en zorg voor een kop warme drank na afloop! Deel ook jouw posts op social media en gebruik de hashtags #Baseball5 en #Letsgoplay5. Baseball5 materiaal nodig? Bestel Baseball5 ballen en onze Baseball5 Playkit in de KNBSB Webshop.

Check ook onze Baseball5 website voor de spelregels, spelregelkaart, brochure en een handleiding om Baseball5 op te starten bij jouw vereniging!