Schrijf je in voor het NK Baseball5 2021 op 13 februari!

Het Open NK Baseball5 keert terug! Op zaterdag 13 februari 2021 strijden teams in de Sporthallen Zuid in Amsterdam weer om de Nederlandse titel. Schrijf je zo snel mogelijk in om met jouw gemixte team zeker te zijn van een plekje in het toernooi! Er is in de categorie Senioren en U15 plek voor maximaal 16 teams.

We hopen dat we wederom kunnen rekenen op de inschrijving van veel teams! Er wordt weer een Onder-15 toernooi en een seniorentoernooi vanaf 16+ wordt gespeeld. Baseball5 groeit als urban sport en we houden ons nu aan de officiële regels die de WBSC heeft samengesteld voor de super dynamische en intensieve sport.

Teams
Teams bestaan uit maximaal 8 spelers, een coach is optioneel en er moeten minimaal drie spelers van een beide geslachten in je team zitten. Heb je bijvoorbeeld een clubje van vijf jongens opgetrommeld, zorg er dan ook voor dat je drie meiden regelt die meedoen! Je kunt met je club meedoen, maar natuurlijk is iedereen vrij om een team samen te stellen. Net zoals vorig jaar zijn spelers die geen ervaring hebben met softbal of honkbal van harte welkom! Ken je een hele snelle atleet, die ook nog eens hard kan gooien? Is je buurmeisje een handbalster? Nodig ze uit voor jouw team! Inschrijving per team kost €50. Als het NK door de Corona richtlijnen niet door kan gaan krijg je je inschrijfgeld natuurlijk terug.

Wedstrijden
De wedstrijden duren ongeveer 20-25 minuten, de starttijd van het toernooi en het wedstrijdschema worden later gepubliceerd op onze website.

Schrijf je nu in voor het NK Baseball5 via de webshop!

In de webshop kan je ook onder meer gave Baseball5 Playkits bestellen, zodat je optimaal voorbereid aan het NK Baseball5 start!

Meer informatie
Op onze website en Baseball5 social media-accounts kun je video’s, foto’s en verslagen lezen over het NK Baseball5 2020. De toegang in Amsterdam is gratis voor bezoekers. Nog niet bekend met Baseball5? De officiële regels vind je in onderstaand filmpje wordt ook veel uitgelegd.