Speel mee met de Tele2 Play5 Tour deze winter!

De KNBSB organiseert voor de eerste keer de Tele2 Play5 Tour in de winter. In al onze regio’s wordt minimaal 1 BB5 toernooi georganiseerd door een vereniging uit dat cluster in samenwerking met de KNBSB, voorafgaand aan het Open NK op 13 februari in Amsterdam. Het is de ideale manier om deze winter in actie te blijven als honkballer en/of softbalster en om als jonge sporter ook in deze vreemde tijden gewoon lekker te sporten. Vergeet de winterstop en PlayBasbeball5!

Onderstaande toernooien staan al gepland bij de clubs en teams kunnen zich uiteraard hiervoor inschrijven via onze webshop!  
We zijn erg blij en dankbaar dat Tele2 zijn naam verbindt aan onze gave tour!

 

Play5 tour    
Datum Plaats Vereniging
2020
2021
10 januari Zoetermeer Birds Zoetermeer
16 januari Amsterdam Amsterdam Pirates

De Tele2 Play5 Tour is voor gemengde teams van verenigingen, scholen en uit de wijk. Iedereen mag meedoen! En als je 5 tot 7 spelers hebt, is je team al compleet. Let op: Er moeten minimaal 2 spelers in je team zitten van hetzelfde geslacht! Dus doe je bijvoorbeeld met vijf meiden mee, zorg dan ook dat je twee jongens vindt voor in jouw team! En het is te spelen door jong en oud!

Organiseer ook een toernooi!
We zijn nog steeds op zoek naar verenigingen of sportbedrijven die samen met ons een Baseball5 toernooi in hun regio willen organiseren. Kies de zaterdag of zondag voor je toernooi tussen 6 november en 7 februari. Je kiest ook zelf voor de leeftijdscategorie. De deelnamekosten zijn €50,00 per team. Organiseer jij een Baseball5 toernooi als club? Dan kan de vereniging €40,00 van het inschrijfgeld gebruiken voor bijvoorbeeld zaalhuur en Baseball5 artikelen.

Mail naar info@playbaseball5.nl om je interesse kenbaar te maken en ontvang alle informatie!

En let op: er komen nog veel meer data aan! Houd dus deze pagina in de gaten! Heb je vragen? Neem contact op met bovenstaand emailadres.