Speel deze woensdag en zaterdag Baseball5 in Den Haag met Red Lions

Red Lions houdt woensdag 4 augustus en zaterdag 7 augustus samen met NOC*NSF Baseball5 activiteiten in Den Haag. Woensdag 4 augustus kun je Baseball5 spelen op sportcomplex Steenwijklaan van 13.30 tot 18.00 uur. Zaterdag 7 augustus is het te doen in het Zuiderpark van 13.30 tot 18.00 uur.

De activiteiten maken onderdeel uit van het TeamNL Olympic Festival. Op verschillende locaties in de stad zijn er tot en met zondag 8 augustus gratis sportactiviteiten waar je aan kunt meedoen! Op woensdag 4 augustus én zaterdag 7 augustus kun je dus lekker gratis Baseball5 wedstrijdjes spelen! Er zijn enthousiaste vrijwilligers van Red Lions uit Rijswijk aanwezig, die deelnemers alles vertellen over de toffe urban sport! Bekijk hier alle Spelregels.

Ook sporten als Streetsport, speerwerpen, boogschieten, BMX, beachsoccer en tafeltennis kun je uitproberen op een van de dagen. Bekijk hier het volledige programma van het TeamNL Olympic Festival in alle Haagse stadsdelen.

Meedoen?
Kom lekker langs en speel mee! Aanmelden is niet nodig. Je kunt gratis meespelen, krijgt een gezond hapje en drankje tussen het sporten door én een gratis kaartje voor het Olympic Festival! Sportcomplex Steenwijklaan ligt aan de Steenwijklaan 61. Het Zuiderpark ligt aan de Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22.

Baseball5 bij Red Lions
RHSV Red Lions uit Rijswijk is enthousiast over Baseball5, vertelt Kim van der Ven. Zij is als speelster en trainster verbonden aan Red Lions en legt uit hoe de vereniging Baseball5 inzet. “Laatst was er een grote sportdag in Rijswijk. Er waren 450 kinderen en wij als vereniging faciliteerden Baseball5. Dat was een succes, de kids waren heel enthousiast.” Volgens van der Ven is Baseball5 goed inzetbaar voor ledenwerving. “Je hebt alleen maar een bal nodig, dan kan je al spelen. Iedereen is van harte welkom om Baseball5 uit te proberen.”

“Uiteraard nodigen we ook iedereen uit om eens deel te nemen aan één van onze proeftrainingen op de vereniging.  Hopelijk tot dan!”, zegt de enthousiaste speelster/trainer van de vereniging uit Rijswijk. “Red Lions richt zich qua exposure niet alleen op Baseball5”, besluit Van der Ven. “We vinden het ook belangrijk om leden uiteraard te werven met honkbal- en softbalactiviteiten. Want dat zijn natuurlijk de twee sporten die we nu kunnen aanbieden. Maar wie komt daar in de toekomst Baseball5 bij, want het is een toffe sport!”

Kijk eens op de website van Red Lions.