Stralende Baseball5 5 CityTour bij NextGen Games

Afgelopen vrijdag 20 augustus was de Baseball5 City Tour aan zijn tweede stop toe: ditmaal bij de Nextgen Games, in de schaduw van het Olympisch Stadion in Amsterdam. Tussen 16:00 en 19:00 werd de aanwezige jeugd uitgedaagd om een voor hen volledig nieuwe sport te proberen, onder begeleiding van de enthousiaste nationale spelers die de hele dag aanwezig waren om de sport toe te lichten en hun tips en tricks te delen! 

Naast de pick-up games op het veld, was het mogelijk voor de aanwezige jeugd om hun beste pitch te meten tegen een lasergun, die meteen aangaf hoe hard de bal gegooid werd. De display kwam een aantal keer ruim in de drie cijfers, dus er was zeker sprake van talent onder de bezoekers! Al met al werd de dag gekenmerkt door stralende zon en gezichten en heeft de sport een onuitwisbare indruk achtergelaten op zo’n iconische locatie.  

Op 18 september, tijdens de Nationale Sportweek, is de Baseball5 City Tour aanwezig in Nieuwegein, bij City Plaza. Ben jij geïnteresseerd en wil je een keer een potje Baseball5 proberen onder professionele begeleiding? Houd onze social media in de gaten en zorg dat je er bij bent!