Succesvolle start Baseball5 CityTour in Amersfoort

 

De eerste stop van de Baseball5 CityTour was zaterdag 17 juli op het Eemplein in Amersfoort. In de middag van 12:00 tot 16:00 uur was iedereen, zowel jong als oud welkom om een potje BaseBall5 te komen spelen. De eerste stop op het Eemplein in Amersfoort was een groot succes. Enthousiaste leden van BSC Quick werden ondersteund door het mooie weer en opzwepende muziek.  

Voorbijgangers konden continu instromen en meedoen met een potje Baseball5. Al spelende werden de regels door Team Kingdom en BSC Quick uitgelegd. Voor veel ouders was het lastig om vervolgens de kinderen weer van het veld te krijgen. Zo hoorde je veel: “ik wil nog een potje spelen, mag dat?”. Hierna speelden de kids nog een Baseball5 potje sámen met hun ouders! De vraag: “waarom is Baseball5 nog niet zo bekend?”, werd regelmatig gesteld. Laten we samen zorgen dat we deze vraag na een aantal City Tour stops niet meer krijgen! 

Next stop: Amsterdam
Heb jij onze eerste stop gemist? En wil jij ook graag een potje Baseball5 proberen en/of ben je benieuwd met hoeveel kilometer per uur jij een bal kan gooien of hoe snel jij van honk naar honk rent? Kom dan gezellig naar de volgende stop van de Baseball5 City Tour op 20 augustus in Amsterdam. Bekijk alle informatie op onze CityTour pagina. 

Volg Baseball5 ook op instagram en Facebook en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over Baseball5!