Tele2 Play5 Tour

PlayBaseball5: We organiseren voor de eerste keer de Play5 Tour. In alle regio’s wordt minimaal 1 BB5 toernooi georganiseerd door een vereniging uit dat cluster in samenwerking met de KNBSB, voorafgaand aan het Open NK op 13 februari in Amsterdam. De kosten bedragen 50,00 euro per team.

Baseball5 kan overal en altijd gespeeld worden met minimale middelen, #allyouneedisaball. Het veld is klein. Je kunt het al in een kleine gymzaal spelen. Maar ook op je veld of de parkeerplaats. Doordat het zo dynamisch en snel is blijf je in beweging en krijg je het ook niet koud. Mogelijkheden genoeg dus om in het najaar en de winter met Baseball5 aan de  slag te gaan. Lees meer op Playbaseball5.nl

De Play5 Tour is voor gemengde teams van verenigingen, scholen en uit de wijk. Iedereen mag meedoen! En als je 5 tot 7 spelers hebt is je team al compleet. Let op: Er moeten minimaal 2 spelers in je team zitten van hetzelfde geslacht! Dus doe je bijvoorbeeld met vijf meiden mee, zorg dan ook dat je twee jongens vindt voor in jouw team! En het is te spelen door jong en oud!

We zijn nog steeds op zoek naar verenigingen of sportbedrijven die samen met ons een Baseball5 toernooi in hun regio willen organiseren. Kies de zaterdag of zondag voor je toernooi tussen 6 november en 7 februari voor jullie toernooi. Je kiest ook zelf voor de leeftijdscategorie. Mail naar corinne.van.de.griendt@knbsb.nl om je interesse kenbaar te maken en ontvang alle informatie!

Planning
Schrijf je vast in voor de eerste vastgelegde events. En let op: er komen nog veel meer data aan! Heb je vragen? Neem contact op met de KNBSB via communicatie@knbsb.nl.

Play5 tour    
Datum Plaats Vereniging
2021
10 januari (afgelast) Zoetermeer Birds Zoetermeer
16 januari (afgelast) Amsterdam Amsterdam Pirates

Vanwege corona hebben we helaas de eerste twee evenementen van 2020 moeten afgelasten. Hopelijk kunnen wij de Tele2 Play5 Tour verderop in 2021 hervatten!