Volg deze zomer een Baseball5 instructeur opleiding

Ook zo’n zin om bij jouw vereniging aan de slag te gaan met Baseball5? Leer deze zomer hoe je de toffe urban sport het best kunt inzetten bij jouw vereniging en in jouw gemeente tijdens de opleiding tot Baseball5 instructeur! 

Drie opleidingen
Er staan vooralsnog twee KNBSB opleidingen tot Baseball5 instructeur op de agenda. Maandag 12 juli ben je welkom om mee te doen tussen 16.00 en 18.00 uur bij PSV in Eindhoven. En later deze zomer op vrijdag 20 augustus is er een opleidingsavond van 19.00 tot 21.00 uur bij Tex Town Tigers in Enschede.

Maandag 12 juli 16.00 – 18.00 uur PSV Eindhoven
Vrijdag 20 augustus 19.00 – 21.00 uur Tex Town Tigers Enschede

Hieronder lees je meer over de inhoud van de opleiding tot Baseball5 instructeur. Wil je jezelf alvast aanmelden? Stuur een mailtje naar info@baseball5.nl.  #playeverywhere, #allyouneedisaball

De opleiding
Jij als deelnemer bent een enthousiaste liefhebber die graag met jongeren werkt en het leuk vindt om training te geven! De opleiding bestaat uit een theorie- en een praktijkdeel, waarin veel aandacht is voor techniek, methodiek én natuurlijk het spelen van Baseball5! Je krijgt tips hoe je Baseball5 kunt gebruiken om leden te werven en deze sport kunt implementeren binnen de vereniging. Bijvoorbeeld hoe je met het aanbod ook buiten het honkbalseizoen aan de slag kunt op de club. Je kunt het immers overal en altijd spelen. Op je eigen veld maar ook op de parkeerplaats, een schoolplein of in de zaal. Maar er wordt natuurlijk vooral veel gespeeld, want zo leer je het meest over de sporten!

Na afloop van de opleiding ontvangt de deelnemer het certificaat ‘Baseball5-instructeur’ als bewijs van deelname en registratie in Sportlink (dit geldt alleen voor KNBSB-leden).

Hoe verloopt zo’n opleidingsavond? Lees een terugblik op een eerdere opleidingsavond!