Zo organiseert Blue Hawks een BaseBall5 Battle

Voorlopig kan onze competitie nog niet starten. Dat is natuurlijk ontzettend jammer. Maar geen reden om stil te zitten. Blue Hawks houdt dit voorjaar de allereerste editie van de Blue Hawks BaseBall5 Battle. Vier weken lang strijden teams onderling op vrijdagavond om de felbegeerde titel. In dit artikel legt de club uit het toernooi in zijn werk gaat.

Tekst: Blue Hwaks

BaseBall5 is de nieuwste spelvorm. Baseball5 is snel, simpel en spectaculair. Laat je handschoen en knuppel maar thuis en speel 5 tegen 5. Wereldwijd worden er officiƫle BaseBall5 kampioenschappen gehouden. In 2022 is BaseBall5 onderdeel van de Jeugd Olympische Spelen.

De coronamaatregelen maken het mogelijk om onderling wedstrijden te spelen. En daarom organiseren we een BaseBall5-toernooi voor al onze leden. Teams worden samengesteld uit spelers van alle verschillende (jeugd)teams die wij op dit moment hebben: van pupillen tot de senioren.

  1. Je kunt je gratis inschrijven
  2. Alle deelnemers worden eerlijk verdeeld over 4 teams.
  3. Op 4 vrijdagavonden wordt er een onderlinge competitie gespeeld.
  4. Elke speelavond speelt elk team 2 wedstrijden.
  5. Op de laatste speeldag spelen de 2 sterkste teams de finale van de eerste Blue Hawks BaseBall5 Battle.

Door de maatregelen van de Rijksoverheid mogen spelers van 27 jaar en ouder nog geen wedstrijden spelen. Ben jij 27 jaar of ouder en wil je wel meedoen aan de BaseBall5 competitie? Meld je dan ook aan. De club kijkt dan naar een passende oplossing.